Prima pagină > Actiuni sociale si umanitare, Eu > Nici nu stiu ce sa fac: sa plang sau sa ma bucur

Nici nu stiu ce sa fac: sa plang sau sa ma bucur

Pentru mine si colegii mei de la Zibo.ro aceasta saptamana este cea mai importanta din an, pentru ca organizam una din cele mai frumoase actiuni din Romania: „Saptamana familiei, saptamana fara TV”. O actiune asa de frumoasa, ajunsa deja la editia a IIIa. Coloborata in acest an cu decizia Min. Educatiei,  care a declarat aceasta saptamana o „Scoala altfel”, impactul a fost unul colosal.

Probabil ca sute de mii de copii au intrat pe 3 aprilie 2012 gratuit la peste 250 de muzee si gradini zoologice, pe baza biletului descarcat de pe zibo.ro(sper ca saptamana viitoare sa stim cu aproximatie numarul copiilor participanti).

Daniela, colega mea de la Asociatia Zibo Help,  cred ca a vorbit la telefon de vreo 2 luni incoace cate 10 – 12 ore pe zi. Iar rezultatele au fost pe masura.

Multumiri merita toti cei implicati, insa despre asta voi mai scrie.

Problema mea personala se leaga de problemele tehnice pe care le-am intampinat pe http://www.zibo.ro in aceasta saptamana, datorita carora mare parte din profesorii care au incercat sa incarce poze de la actiuni pe zibo.ro NU au reusit.

Cel mai probabil din cauza supraincarcarii serverului (prea multe poze intr-un timp foarte scurt) au aparut aceste probleme tehnice.

Acum eu ce sa fac, sa ma bucur ca actiunea a iesit bine, ca interesul pentru zibo.ro a crescut fff. mult sau sa plang ca o multime de profesori nu au reusit sa-si incarce pozele de la frumoasele actiuni organizate in aceasta saptamana?

Bine,  acuma nu e o problema tragica, pentru ca colegii mei de la IT se ocupa de problema (si azi noapte pana tarziu) si sper sa o rezolvam cat de repede.

Insa cum sa fac ca acei profesori, probabil pe buna dreptate suparati in acest moment, sa inteleaga aceasta problema tehnica, astfel incat sa poata saptamana viitoare sa-si incarce pozele de la actiuni si sa primeasca diplomele de participare, pe deplin meritate?

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: