Prima pagină > Actiuni sociale si umanitare, Eu, Zibo.ro si echipa Zibo > Va invit la „Saptamana familiei, saptamana fara TV”, 2-6 aprilie 2012

Va invit la „Saptamana familiei, saptamana fara TV”, 2-6 aprilie 2012

Buna ziua!

 

Sunt Aurel Racautanu, manager zibo.ro si ma bucur sa va salut si sa va invit la a III-a editie a actiunii “Saptamana familiei, saptamana fara TV”.

Dupa primele editii din 2010 si 2011, in care participarea a fost una importanta, impactul celei de a III-a editii se anunta unul de amploare nationala. Asta si datorita faptului ca MECTS a hotarat sa declare aceasta saptamana, 2-6 aprilie, o “Scoala altfel”, fara cursuri scolare, cu activitati extracurriculare si extrascolare.

Si din acest motiv, editia din acest an se anunta una deosebita. Am semnat parteneriat cu peste 3.000 de scoli din toata tara, iar BILETUL DE INTRARE GRATUITA la muzee, in data de 3 aprilie, a reprezentat un motiv serios in decizia profesorilor si educatorilor de a vizita cele peste 250 de muzee si gradini zoologice.

De aceea, vreau sa multumesc partenerilor nostri traditionali, respectiv muzeelor si gradinilor zoologice partenere, MECTS, profesorilor participanti, bibliotecilor judetene si oficialitatilor si personalitatilor locale care vor citi povesti celor mici in data de 4 aprilie 2012.

Insa astept cu nerabdare si alt gen de actiuni organizate impreuna cu parintii care sa ajute sa ne apropiem de obiectivul actiunii: acela de a oferi variante de petrecere a timpului liber copiilor, altele decat TV si calculator.

Va invit pe toti sa incarcati poze si filmulete din timpul actiunilor, pe zibo.ro, sa primiti diplome si sa va bucurati de premiile si cadourile oferite.

Sper ca aceste actiuni sa fie un bun punct de plecare pentru viitoarele actiuni comune pe care le pregatim atat de 1 iunie, actiuni ecologice, concursuri si intreceri sportive.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: