Prima pagină > Eu, Zibo.ro si echipa Zibo > De ce le place unora sa triseze?

De ce le place unora sa triseze?

Asa cum stiti, Zibo.ro organizeaza o serie de concursuri online cu poze si filmulete copii, inclusiv un concurs aflat la cea de a doua editie cu premiul cel mare in valoare de 5.000 euro (la prima editie premiul a fost de 10.000 euro).

In principiu, parintii care inscriu poze in aceste concursuri trebuie sa aiba cont pe zibo.ro si apoi sa acumuleze zibari (moneda interna a zibo.ro). Un zibar  egal un vot. Ca sa colectezi zibari trebuie sa realizezi diverse actiuni pe zibo.ro.

Majoritatea dintre ziborieni incearca sa „joace” cinstit, promovand zibo.ro si acumuland voturi zi de zi. Ei bine, ca la orice concurs,  mai exista si cativa jucatori care incearca sa mai ocoleasca regulile. In principiu prin crearea de conturi false sau multiple.  Crezand ca nu „se vede”.

Ceea ce nu stiu acesti ziboreti este ca sistemul de administrare permite monitorizarea intregii activitati, dupa nume, adresa, inclusiv IP-ul calculatorului (adresa acestuia). Cei din online stiu ca e destul de simplu.

Dupa ce azi am suspendat (si nu sters) un cont multiplu (cu aceleasi date, doar cu alt email), am primit un email de la utilizatorul respectiv (bineinteles ca n-o sa-i dau numele) de am crezut ca a luat-o sistemul razna.

Ei bine, chiar daca pana acum s-a mai trecut cu vederea,  echipa Zibo.ro este decisa sa-i avantajeze pe acei ziborieni care folosesc metode corecte si morale de a castiga concursurile noastre.

Pentru ca numai asa putem creea impreuna universul online al copiilor, bazat pe cele 5 principii.

Asta nu inseamna ca nu vom continua ca si pana acum sa raspundem la absolut orice intrebare venita din partea utilizatorilor nostri.

Pentru ca datorita lor am ajuns unul din cele mai mari site-uri de copii din Romania, cu actiuni dintre cele mai frumoase si mai apreciate la nivel national.

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu