Secrete de promovare a „Schimbului de jucarii”

Astazi va voi divulga media planing-ul actiunii „Schimb de jucarii”. Poate ca n-ar trebui sa ne facem cunoscute toate secretele, dar fiind parteneri, de ce nu? Asa poate veti realiza si oportunitatea de care puteti beneficia pentru a va promova propriile articole pentru copii, folosind propunerea de nerefuzat pe care v-am transmis-o saptamana trecuta.

Mesajul central al actiunii este prezentat pe pagina de prezentare „Schimb de jucarii”, catre care au fost directionate toate legaturile. Ne-am bazat foarte mult pe popularitatea lui Cabral si pe invitatia lui directa de a participa la actiune.

O actiune cu dublu caracter:

 1. un caracter umanitar, scopul fiind colectarea de fonduri pentru un caz umanitar. Avand experienta organizarii unui evenimet similar la Satu Mare, in 2009, sunt absolut convins ca sumele colectate vor fi consistente si vom reusi sa ajutam mai multi copii in acest sens. Doamne-ajuta!
 2. un caracter participativ si distractiv, in acelasi timp, pentru copiii care vor participa la actiune. O actiune pe care o vor tine minte o viata. Marturie stau vorbele copiilor din Satu Mare care au participat acum 2 ani la aceeasi actiune. Vor deveni eroi peste noapte, eroii nostri, ai parintilor. Si vor fi mandri! Si vor primi cadouri. Cadouri de la voi, de la SPONSORI.

Care sunt canalele folosite?

I. Bineinteles, in primul rand internetul:

 1. Promovarea pe zibo.ro
  • promovarea in sistem Pay Per Action prin pagina de promovare a actiunii, care a permis ziborienilor sa faca cunoscuta actiunea prin partajarea pe retelele sociale sau prin trimiterea de emailuri de recomandare catre prieteni. O metoda de promovare care a facut ca in nici o luna pagina de prezentare a actiunii sa aiba un PR de 3.
  • trimiterea de stiri catre ziborieni sub forma de newsletter (peste 11.000 de utilizatori zibo.ro!)
  • postarea widgetului actiunii pe home page-ul zibo.ro
  • postarea de articole despre actiune pe blogul personal
 2. Promovarea pe retelele sociale (Facebook, LinkedIN, Twitter)
 3. Comunicate de presa: publicarea platita a comunicatului de presa care ne-a asigurat o promovare eficienta pe liste de ziaristi, aparitia pe stiri.acasa.ro, ziare.com (comunicat si widget)
 4. Publicarea widgetului actiunii pe numeroase situri partenere
 5. Postare pe Cabral.ro. Citeste-l AICI (fara comentarii).
 6. Si nu in ultimul rand campania pe Blogal Initiative, cu sprijinul prietenului nostru Chinezu. Va invit la sfarsitul campaniei sa cititi articolele publicate de bloggeri. Sper sa ne aduca cele mai bune rezultate, mai ales prin utilizarea widgetului cu Cabral, care permite cititorilor de pe bloguri sa trimita direct din widget email de recomandare a actiunii catre prieteni.

II. Radio

 1. PRO FM prin sprijinul partenerilor de la Galeria REAL (multumiri dnei Ioana Pasca).
 2. Radio Kids, un partener de cursa lunga cu care sper sa facem multe lucruri frumoase impreuna. Mii de multumiri.
 3. Radio Itsy Bitsy.
III. Afise out-door: la Galeriile REAL, Bibliotecile Judetene, scoli si gradinite
III. Conferinta de presa, din 4 oct., ora 11.00, la Galeria REAL din Bucuresti Est (Policolor). La aceasta conferinta vor fi invitati ziaristi si bloggeri, carora le va fi prezentat si cazul umanitar pt. care se vor colecta bani.
Ei si bineinteles, ca ma bazez si pe actiunile de PR realizate de Ovidiu. Sper ca presa sa scrie cat mai mult despre aceasta actiune, despre copii si profesorii care se vor implica.
Cine dintre voi este interesat sa devina partener al acestei actiuni? Mai ai doar 3 zile pentru a beneficia de oferta de nerefuzat sau celelate oportunitati.
Schimb de jucarii
Reclame
 1. Niciun comentariu până acum.
 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: