Eroii parintilor

Toti vorbim in Romania despre reasezarea valorilor, despre necesitatea de a oferi eroi si modele pozitive copiilor nostri. Insa pe toate posturile de televiziune vedem in continuare balciuri, scandaluri, reality show-uri de calitate indoielnica. Personaje dubioase, violenta, ura, saracie, acte de coruptie ….. si lista ar putea continua.

Toate astea se pot schimba daca TU vrei acest lucru. Implica-te si schimba acest lucru. Nu trebuie sa se implice toti din jurul tau, ci doar TU. Ceilalti te vor urma.

Ofera-le sansa copiilor sa se implice intr-un proiect umanitar, un proiect de voluntariat. Invata-i sa cante, sa recite, sa danseze sau sa deseneze. Invata-i ce inseamna solidaritatea si dorinta de a-i ajuta pe cei din jur. Indeamna-i sa participe la „Schimb de jucarii”. Eroii pozitivi pot fi chiar ei. Invata-i sa se distreze, sa se afirme ca mici vedete si eroi si in acelasi timp sa participe la un proiect care poate sa schimbe viata unui copil napastuit de soarta.

Invata-i ca banii sunt importanti atat timp cat faci ceva cu ei; pentru familie si pentru cei din jur.

Invata-i ce inseamna fericirea de a fi OM.

Fii alaturi de Zibo.ro si Cabral in actiunea „Schimb de jucarii„. Actiune organizata in toata tara, in „Galeriile REAL”, gradinite, scoli si chiar online; spectacole de muzica, teatru, dans, expozitii de desene unde copiii vor fi cu totii vedete. Valorile si atitudinea se formeaza din copilarie.

Fa-i mandri pe copii ca pot participa la o actiune de care sa-si aminteasca toata viata. O actiune ce le poate forma caracterul.

Nepasarea si neimplicarea TA, a mea si a celui de langa tine ne ofera realitatea presei de azi.

TU si cu mine putem schimba acest lucru.

Indeamna-i pe copii sa participe la „Schimb de jucarii”. Anunta-i pe educatori, profesori si parinti de aceasta actiune.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: