Prima pagină > Actiuni sociale si umanitare, Cum poti sa te promovezi pe zibo.ro?, Despre PR si marketing, Uncategorized > Cum poti vinde, cu doar 100 lei, mii de jucarii si articole pentru copii?

Cum poti vinde, cu doar 100 lei, mii de jucarii si articole pentru copii?

Acest articol este dedicat firmelor cu articole pentru copii (gradinita si clasele I – IV)

CabralLa actiunea “Shimb de jucarii” organizata in per. 3 – 15 oct, in “Galeriile REAL”, impreuna cu Cabral, copiii care vor participa la spectacolele dedicate acestei actiuni (peste 35.000 copii la nivel national) vor primi ca si recompense diploma si reduceri la diferite jucarii si articole pentru copii. Fiecare copil va primi cate un voucher cu mai multe sectiuni, fiecare sectiune fiind dedicate unui sponsor/partener al actiunii. Aceste vouchere (cupoane de reducere sau cupoane de cadouri) vor putea fi folosite de copiii participanti la “Schimb de jucarii” si parintii acestora pana la data stabilita de voi prin acest sondaj.

Firmele care doresc sa-si vanda produsele oferind o reducere copiilor, sunt invitate sa ne contacteze pana cel tarziu 22 septembrie. Puteti opta pentru o acoperire la nivel national sau doar in unul din orasele cu locatie REAL, unde va fi organizata actiunea “Schimb de jucarii”.

 

 

 

Contact:

Email: sales@zibo.ro

Tel: 0741.942676 (0741. ziboro).

Pachetele de promovare le puteti vedea AICI.

Pentru firmele care nu au buget de promovare, oferta noastra speciala este una de nerefuzat, pe principiul win-win (in speranta ca cel mai mult vor avea de castigat copiii), si anume:

-taxa de inscriere 100 lei (pt. cheltuieli de redactare a voucherelor, promovare, etc)

-plata serviciilor de promovare se va face pe baza de commision din vanzarile realizate. Asteptam propunerile voastre!

Sunati si negociati!

Conditii suplimentare:

  • Comenzile se vor realiza de pe zibo.ro. Pentru aceasta va trecui sa aveti pagina de prezentare pe zibo.ro. Vedeti AICI cum puteti sa va creeati pagina de prezentare pe zibo.ro; AICI aveti formularul de inscriere
  • Ne rezervam dreptul de a ne selecta partenerii, functie de calitatea produselor si oferta de reducere oferita copiilor.

F.f. important!! Toti partenerii/sponsorii vor primi tabel nominal cu nr. de vouchere oferite copiilor, pe fiecare gradinita/scoala cu numele si nr. de telefon al educatoarei. Pentru o transparenta totala a actiunii.

Pentru a avea efectul scontat, vom limita nr. partenerilor, fct. de sectorul de activitate si articolele comercializate.

Call us! Today.

Tomorrow, is too late.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. septembrie 26, 2011 la 4:59 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: