Cum asigur siguranta copilului?

cum asigur siguranta copiluluiUtilizand dispozitivul GPS de localizare a copiilor. Acesta poate fi comandat AICI.

Despre dispozitivul GPS de urmarire a copiilor promovat de zibo.ro au realizat deja reportaje atat PRO TV, cat si Kanal D.

In ambele reportaje apare Anca, ambasadorul nostru Zibo, cu fetita ei Roxana.

Cunoscutul blogger si prezentator TV,  Cabral testeaza impreuna cu fetita lui deasemenea un dispozitiv GPS nu-m8 de localizare a copiilor. Abia astept prerile lui.

Priviti  reportajele:

http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60501242&section=3&video_section_id=

Plecand de la principiile Zibo si actiunile pe care le-am organizat, in special „Saptamana familiei, saptamana fara TV”, incercam sa recomandam parintilor ziborieni utilizarea unor astfel de dispozitive, care asigura suguranta copilului. Vom reveni si cu alte recomandari in acest sens.

  • Ce parere are Anca?

„Tot ce aveţi nevoie este fie un smartphone, fie un simplu telefon mobil şi un calculator cu conexiune la Internet. Eu am avut un laptop cu mine în parc.

Am prins ceasul (închis) la mâna Roxanei, l-am reglat ca să-i vină bine, nici să nu o strângă şi să o jeneze, nici să nu-l poată scoate de pe mână. Reglarea curelei se face înainte de a porni ceasul, folosind un fel de şurubelniţă specială, care se găseşte în pachet. Cureaua ceasului are un sistem de siguranţă, astfel că nu poate fi desfăcută nici de copil, nici de altcineva. Dacă totuşi, cureaua este forţată şi se desface, primesc o alertă pe e-mail şi telefonul mobil de curea desfăcută şi locaţia unde s-a întâmplat acest lucru.

M-am conectat la portal, cu user-name şi parolă. Am pornit dispozitivul din portal. Ceasul se va conecta la reţeaua de comunicaţii – durează câteva minute ca să-şi găsească toate setările şi acest lucru se realizează mai bine afară, în “câmp deschis”, nu într-o clădire. Cele patru linii în jurul ecranului arată că s-au realizat toate conexiunile şi Roxi poate merge la joacă unde vrea ea. Eu îmi pot deschide liniştită o carte, nu mai trebuie să stau ca girofarul cu ochii pe ea.

Ca să fiu şi mai liniştită, din portal stabilesc o zonă de siguranţă pe hartă. Când Roxi a ieşit din zona de siguranţă, am primit imediat o înştiinţare pe e-mail şi telefonul mobil, cu coordonatele GPS unde se află.”   


Ca sa comanzi acest dispozitiv, click AICI si completeaza formularul de comanda. Poti vedea detalii tehnice, mod de utilizare, pret.

P.S. Vrei sa-ti promovezi si TU produsele tale pentru copii pe zibo.ro?

Ai cel putin 5 avantaje sa te promovezi in sistem Pay Per Action.

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: