Prima pagină > Cum poti sa te promovezi pe zibo.ro?, Despre PR si marketing, SEO PPC ... PPA, Uncategorized > Stiai ca poti seta subiecte si categorii de public pe Google Adwords?

Stiai ca poti seta subiecte si categorii de public pe Google Adwords?

Absolut nou! Poti seta acum la campaniile de promovare pe Google Adwords 2 noi criterii:

  • subiecte de interes
  • categorii de public

Aici poti vedea detalii. Am gasit si un articol interesant pe aceasta tema.

„Acesta funcţionează în felul următor: sistemul nostru analizează tipurile de pagini pe vizite ale utilizatorilor, ţinând seama de cat de recent şi în mod frecvent aceste pagini au fost vizitate, şi apoi asociate browser-ul lor cu categorii de interes relevante. Folosind aceste categorii, puteţi afişa anunţuri pentru persoanele cele mai susceptibile de a cumpăra produsele sau serviciile dvs., şi puteţi ajunge la ele pentru toate tipurile de site-uri din Reţeaua de display Google, în plus faţă de site-uri relevante contextual.” Google Display Network Product Manager Jon Krafcik

Acestea functioneaza in reteaua Display (de continut) de la Google Adwords. Dupa cum se stie, sunt 2 retele: de cautare si de continut. Specifice celor doua tipuri de internauti: cei obisnuiti sa caute pe internet si cei obisnuiti sa navigheze.

Le-am descoperit incercand noi setari pentru anunturile referitoare la concursul adresat antreprenorilor cu afaceri pt. copii. La acest concurs, firmele cu produse pentru copii ce-si creaza pagina de prezentare pe zibo.ro (click AICI ) pana in data de 31 iulie, pot castiga 25.000 euro buget de promovare pe zibo.ro. Pentru asta, trebuie sa se inscrie AICI.

Despre ce rezultate se pot obtine folosind promovarea in sistem Pay Per Action pe zibo.ro am scris in articolul „Studiu de caz…”,  „#refinantare BCR promovata in sistem Pay Per Action”  sau „5 avantaje pt. o firma cu produse pentru copii…”.

Despre concursul destinat firmelor cu produse pentru copii poti vedea mai multe in articolul „Castiga 25.000 euro buget de promovare” sau pe zibo.ro  pe pagina de prezentare a concursului.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: