Mizerosu cel voinic

In fiecare vineri, pret de 2-3 ore, impreuna cu echipa Zibo, organizam activitati de feedback reciproc, brainstorming (dupa regula celor 6 palarii) sau teambuilding.

Regulile sunt smple:

  • activitatile sunt pregatite prin rotatie de toti membrii echipei
  • intotdeauna trebuie pregatita alta tema, cu alte moduri de desfasurare
  • in ceea ce priveste feedbackul (care este obligatoriu) fiecare membru al echipei trebuie sa-si spuna parerea, iar cel care primeste feedback nu are voie sa raspunda la feedbackul primit.

E o activitate interesanta, care pe mine personal m-a ajutat foarte mult in ultimii ani.

Vinerea trecuta a fost randul lui Gergo (IT) sa conduca „ostilitatile”. A venit cu o activitate de teambuilding care presupunea impartirea pe echipe de cate doi, care trebuiau sa puncteze calitatile fiecaruia, apoi sa inventeze un personaj cu toate calitatile mentionate si o poveste care sa surprinda aceste calitati.

Eu am facut echipa cu Marcel, sales manager,  si iata ce-a iesit:

  • Calitati: creativitate (eu), meticulozitate(Marcel), atitudine pozitiva (amandoi), buna dispozitie (amandoi), experienta (mai mult el!!), dorinta de a invata (principala mea arma), capacitatea de a lucra sub stress (el, of course!), usurinta in comunicare (amandoi), deschidere spre dialog (ambii), norocos (eu, se intelege; norocul si-l mai face si omu’ cu mana lui), inteligent (mai mult el), perseverent in a-si atinge scopurile(hhmm, e clar, nu??!), cult (Marcel), gandire la scara mare, in detaliu si in asamblu (eu), curajos (amandoi, cu un plus pentru mine, prea curajos uneori).
  • Si iata si povestioara conceputa, fiecare folosind calitatile proprii, adica eu cu creativitatea si Marcel cu meticulozitatea (a scris cu lux de amnunte ceea ce am dictat eu :)))).

„Mizerosul, imparatul curateniei universale, a sunat din cornul sau de bivol artificial si si-a chemat oastea de prichindei pitici mitici mici, pentru a curata universul de gunoaiele societatii universale.

Bazandu-se pe experienta lui si fiind capabil asa lucreze sub stress-ina junglei amazoniene, a dovedit celor mari si tari (dar fricosi si de multe ori lasi) sa se poate face curatenie (inclusiv morala) de placere si cu voiosie.

Si uite-asa hopa-hopa, trililopa,

Prichindeii pitici mitici mici,

Au luat la scormonici,

Strazi, cotloane si ulici,

Peste tot si pe aici!

Pe Gergo (IT) si pe Dani (PR) i-a bagat

In cada la spumat

Si repede i-a curatat.

De tot s-au inverzit

Si pe loc cu drag ei au muncit.

Si de-ar fi sa fie,

In doua luni pe muchie,

Mizerosul cel bogat,

Universul Zibo e creat.”

Distrati-va cat de mult  puteti, ca si noi ne-am distrat! Insa dincolo de rasete si voiosie, se poate „citi” pasiunea si placerea echipei Zibo de a cladi universul online al copilariei. Cine se alatura?

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: