Prima pagină > Actiuni sociale si umanitare, Responsabilitate Sociala, Uncategorized > Calendar cu poze bebelusi, editat in scopuri umanitare

Calendar cu poze bebelusi, editat in scopuri umanitare

calendarul ZiboBebelusii sub 2 ani de pe zibo.ro vor aparea in Calendarul Zibo, editat in scopuri umanitare. Castigatorii concursului lunar de poze „Bebelusi frumosi” vor deveni imaginea lunii respective, ceilalti copilasi aparand in luna de nastere.

Concursul online de poze copii „Bebelusi frumosi” se va incheia in luna august, pregatirea si editarea calendarului realizandu-se in lunile septembrie-octombrie, astfel incat in noiembrie-decembrie acesta va fi comercializat catre doritori. Initial am decis ca acesta sa fie editat in 365 de exemplare, vandute prin licitatie. Pentru ca parte din parintii copilasilor au solicitat sa editam un numar mai mare de calendare, am hotarat sa deschidem o sesiune de inscrieri, valabila pana in 31 august 2011. Toti doritorii se pot inscrie printr-un simplu email trimis la office@zibo.ro su subjectul „Doresc sa comand Calendarul Zibo”, cu datele personale, nume prenume, adresa, email, telefon si nr. de calendare solicitate.

Daca vom avea peste 1000 de comenzi vom pregati exact numarul comandat. In caz ca nu vor fi 1000 de comenzi vom edita doar 365 de exemplare, ce vor fi vandute la licitatie.

In acelasi timp, parintii cu cont pe http://www.zibo.ro cu bebelusi pana in 2 ani sunt rugati sa ne trimita la aceeasi adresa de email office@zibo.ro o poza tip portret cu bebelusul lor, numele copilasului si data nasterii (precum si numele de utilizator). Cei care inca nu au cont pe zibo.ro inca mai au timp pana in 31 aug. 2011.

In perioada urmatoare asteptam sugestii privind cazuri umanitare, respectiv copilasi care au nevoie de bani pentru probleme de sanatate, pentru a decide destinatia fondurilor rezultate prin vanzarea Calendarului Zibo. Preferam sa fim contactati de asociatii umanitare cu experienta in sprijinirea unor astfel de cazuri si care sa fie bine documentate in ceea ce priveste situatia medicala a cazurilor respective.

Dorinta noastra, a echipei Zibo, este sa sprijinim un copilas pana in 3-4 ani si a carui situatie medicala permite rezolvare (doamne-ajuta, ca nu stiu ce cuvant sa folosesc) in lunile decembrie – ianuarie, cand vom vinde Calendarul Zibo.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: