Prima pagină > Campanii de promovare in sistem Pay Per Action, Cum poti sa te promovezi pe zibo.ro?, Despre PR si marketing, Inscriere GRATUITA pe zibo.ro, Promovarea pe retele sociale, SEO PPC ... PPA, Uncategorized > 8 motive sa-ti creezi pagina GRATUITA de prezentare pe zibo.ro. Exclusiv afacerilor cu produse si servicii destinate copiilor

8 motive sa-ti creezi pagina GRATUITA de prezentare pe zibo.ro. Exclusiv afacerilor cu produse si servicii destinate copiilor

Antreprenorii cu afaceri cu produse sau servicii destinate copiilor au acum posibilitatea de a-si creea GRATUIT pagina de prezentare pe zibo.ro.

Zibo.ro, universul online al copiilor, organizator al actiunii „Saptamana familiei, saptamana fara TV”, pune la dispozitie o platforma online extrem de interesanta pentru promovarea afacerilor cu produse si/sau servicii destinate copiilor. Folosind cea mai eficienta metoda de promovare online Pay Per Action, aplicatia propune cateva actiuni foarte interesante si eficiente de promovare a produselor destinate copiilor pe zibo.ro:

 • click pe butoanele sociale: Like, Share, Tweet, Retweet (va urma Send si +1) cu rezultate excelente in crearea de trafic si transmiterea unui mesaj publicitar. Mai multe poti vedea aici…
 • click pe text, imagine sau video cu trimiterea automata a unui mail catre utilizatorii care realizeaza actiunea de click
 • trimitere de email de recomandare din partea utilizatorilor zibo.ro,  a paginii de prezentare catre prietenii lor
 • raspunde unei intrebari sau unui sondaj
  Vezi AICI descrierea completa a actiunilor de promovare ce se pot realiza pe zibo.ro.
Antreprenorii cu afaceri cu produse si servicii destinate copiilor pot incepe prin creearea GRATUITA a unei pagini de prezentare a propriei afaceri pe zibo.ro. AICI aveti un exemplu de pagina de prezentare pe zibo.ro si care sunt regulile care trebuie respectate la crearea unei pagini de prezentare pe zibo.ro.
De ce proprietarii de afaceri cu produse si servicii destinate copiilor ar trebui sa profite de aceasta oportunitate?
 1. Creearea unei pagini de prezentare pe zibo.ro este GRATUITA si adresata in exclusivitate afacerilor cu produse/servicii destinate copiilor. Prin simpla completare a unui formular, antreprenorii cu afaceri cu produse pentru copii isi creeaza automat cont pe zibo.ro, de unde isi pot creea si administra direct pagina de prezentare pe zibo.ro
 2. Pe pagina de prezentare creeata pe zibo.ro, antreprenorii cu afaceri cu produse destinate copiilor isi pot prezenta afacerea si produsele intr-o forma detaliata si atragatoare pentru utilizatori (parinti si copii). Pot face o descriere completa a produselor sau serviciilor sale, pot incarca imagini foto si chiar video. NU exista limita maxima pentru continut.
  In curand, paginile de prezentare pe zibo.ro vor avea propriul meniu customizat, astfel incat prezentarea produselor sa poata fi realizata in mod exhaustiv.
 3. Creearea unei pagini de GRATUITE  de prezentare pe zibo.ro asigura prezenta afacerii in singurul director complet dedicat exclusiv produselor si serviciilor destinate copiilor din Romania.
 4. Prin creearea unei pagini de prezentare pe zibo.ro, oamenii de afaceri cu produse pentru copii vor putea intra in contact direct cu cei peste 10.000 de ziborieni (utilizatori zibo.ro).
 5. Paginile de prezentare vor beneficia de optimizare SEO corespunzatoare pentru motoarele de cautare. Aceasta va putea genera, sustinuta de o campanie de promovare bazata pe click pe butoanele sociale, plasarea in primele rezultate pe Google dupa titlul paginii create. In acelasi timp asigura pe Google Instant aparitia unui nou rezultat dupa titlul paginii, de fiecare data cand un utilizator da click pe unul din butoanele sociale.
 6. In foarte scurt timp zibo.ro va deveni prima retea sociala adresata parintilor si copiilor. Prezenta pe zibo.ro cu pagina de prezentare va asigura o vizibilitate importanata in randul parintilor si copiilor din Romania.
 7. Creearea unei pagini de prezentare pe zibo.ro permite lansarea de campanii de promovare folosind cea mai eficienta metoda de promovare online (Pay Per Action).
 8. Nu trebuie sa ai pagina proprie pe internet!! Este suficienta o pagina de prezentare pe zibo.ro, ceea ce iti va reduce costurile legate de crearea paginii, hosting, administrare.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: