Partajarea pe retelele sociale de utilizatorii zibo.ro a paginii tale de prezentare

 • partajarea pe retele sociale dand click pe unul din butoanele sociale: Share, Like, Tweet, Re-Tweet si in curand +1 (pe Google).Aceste actiuni iti pot permite atat cresterea popularitatii brandului sau produselor tale, cat si transmiterea unui mesaj publicitar adecvat.

Aceasta actiune o poti utiliza cu rezultate extraordinare intr-o campanie de promovare pe zibo.ro. Exclusiv afacerilor pentru copii. Click AICI pentru mai multe detalii.

Utilizeaza aceasta actiune de promovare pe zibo.ro si vei obtine rezultate spectaculoase. Dupa ultimele modificari realizate de Google si Facebook aceasta actiune a devenit cea mai interesanta actiune de promovare pe zibo.ro.

Dupa ce ai o pagina de prezentare pe zibo.ro GRATUIT poti incepe sa te promovezi folosind partajarea continutului acestei pagini de catre utilizatorii zibo.ro folosind actiunea click pe unul din butoanele sociale: Share, Like, Tweet, Re-Tweet si in curand +1 (pe Google).

Intr-un articol anterior am scris despre importanta modificarilor realizate de Google si Facebook, intr-un articol sugestiv denumit:

Continutul este rege! Regele a murit,traiasca regele!

Daca ai citit acest articol vei intelege importanta unei campanii de promovare utilizand actiunea click pe unul din butoanele sociale.

Ce iti ofera aceasta actiune?

 • awareness brandului si produselor tale. Transmiterea eficienta a unui mesaj publicitar. Mesajul tau va aparea pe profiluri personale ale utilizatorilor zibo.ro care dau click, ceea ce inseamna ca prietenii lor vor percepe aceste pagini ca pe recomandari. Printr-o foarte buna setare a meta title, meta description si meta tag la crearea paginilor pe zibo.ro poti transmite cu usurinta mesajul tau de promovare.
  – meta title: acesta va aparea in toate profilurile retelelor sociale. Este indicat sa folosesti expresii referitoare la produsele tale si mai putin la firma. Ex. „Excursii si tabere pentru copii”  este de preferat lui „Adventure Camps”
  -meta description: apare atat la Like cat si la Share pe Facebook. Poate fi utilizat pentru transmiterea unui mesaj publicitar extrem de eficient (bineinteles, respectand regulile SEO). Ex.: „Vrei sa-ti trimiti copilul intr-o excursie sau tabara pentru copii?  Activitati de aventura la munte,grupate in tematici incitante,organizate  cu animatori certificati prin Adventure Camps”.
 • crearea de trafic catre pagina ta de promovare pe zibo.ro. Ofera oportunitatea utilizatorilor zibo.ro de a colecta in mod facil zibari necesari votarii materialelor inscrise in concursurile de pe zibo.ro;  aceasta va duce la pozitionarea superioara in rezultatele cautarilor pe Google dupa meta tagurile tale, ceea ce va crea un trafic natural catre pagina ta de prezentare.

Recomand aceasta actiune ca una permanenta si pe perioade lungi. Poate insoti orice si sustine orice alta campanie unde urmaresti vanzarea efectiva.

Succes si spor la clienti.

Detalii poti obtine la email: sales@zibo.ro.Reclame
 1. mai 3, 2011 la 10:04 am

  Daca te intereseaza , si cel mai nou brand de site social, in plina dezvoltare globala, te invit sa te inregistrezi, si sa faci si acolo cunoscuta preocuparea ta, cu acest domeniu destinata copiilor.

  SiteTalk, este cel mai nou site social, care in mod generos saptamanal, rasplateste pe toti utilizatorii , care isi invita prietenii.

  Pentru detalii, te rog sa ma contactezi.

 1. aprilie 4, 2011 la 11:34 am
 2. aprilie 28, 2011 la 6:58 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: