1.000 de motive sa te promovezi pe zibo.ro. Exclusiv afacerilor cu produse pentru copii

Aceasta pagina este destinata EXCLUSIV antreprenorilor cu afaceri, produse si/sau servicii destinate copiilor.

Cred ca zibo.ro este primul site din Romania care ofera posibilitatea promovarii in sistemul Pay Per Action transpus intr-o formula viabila si eficienta.Trei sunt argumentele care sustin aceasta afirmatie:

  • motivarea directa a utilizatorilor zibo.ro de a realiza actiuni pe paginile de prezentare ale brandurilor (afacerilor)  de pe zibo.ro
  • se adreseaza unei nise unitare: parinti, profesori si copii
  • standardizarea actiunilor realizate de utilizatori ajuta la simplificarea si eficienta sistemului

Redau integral metodele de promovare, asa cum apar pe zibo.ro:

Zibo.ro – universul online al copiilor, organizator al actiunii “Saptamana familiei, saptamana fara TV”, (ed. a II-a, 11-16 aprilie 2011) propune antreprenorilor cu afaceri, produse si/sau servicii destinate copiilor urmatoarele variante de promovare online:

I. Inscriere GRATUITA cu pagina de prezentare (ex.). Trebuie doar sa completati acum acest  FORMULAR.

Important! Sunt acceptate doar afacerile cu produse si/sau servicii destinate copiilor.
Zibo.ro NU ofera link-uri exterioare (vezi principiile Zibo); de aceea, la descriere oferiti informatii cat mai detaliate despre firma si mai ales produsele sau serviciile pe care le oferiti.

In curand veti putea sa va administrati personal pagina de prezentare pe Zibo.ro

Profitati si incarcati imagini si poze cu produsele si clientii dumneavoastra. Materialele video puteti sa ni le trimiteti pe e-mail, la adresa sales@zibo.ro.

II. Campanii de promovare in sistem Pay Per Action, pay per action = plata per actiune

Este cea mai eficienta metoda de promovare online. Platesti doar actiunile realizate de utilizatorii Zibo.ro pe pagina de prezentare de pe Zibo.ro

Ce tipuri de actiuni pot fi realizate pe pagina ta?

Sunt doua tipuri de actiuni care pot fi realizate de catre utilizatorii zibo.ro pe pagina ta de prezentare de pe zibo.ro:

a) Actiuni pentru care utilizatorii vor fi recompensati cu zibari pe care ii vor utiliza la votarea pozelor si filmuletelor inscrise in Concursul Zibo sau in celelalte concursuri. Acestea pot fi:

1. partajarea pe retele sociale dand click pe unul din butoanele sociale: Share, Like, Tweet, Re-Tweet si in curand +1 (pe Google).
Aceste actiuni iti pot permite atat cresterea popularitatii brandului sau produselor tale, cat si transmiterea unui mesaj publicitar adecvat.
2. Trimiterea de emailuri de recomandare (emailuri customizate) de catre utilizatorii zibo.ro catre lista lor de prieteni cu trimitere catre pagina ta de prezentare de pe zibo.ro.
3. click pe un cuvant, imagine sau video din pagina ta de prezentare. Aceasta actiune poate fi una simpla ce poate fi insotita de trimiterea automata a unui email customizat catre utilizatorul care a dat click pe cuvant, imagine sau video.
4. trimite email sau nr. de telefon. Te poate ajuta la crearea unei baze de date proprii. Utilizatorul, printr-un simplu click iti trimite automat emailul sau nr. lui de telefon.
5. raspunde la un chestionar sau la o intrebare. Extrem de eficienta pentru obtinerea de feedback atat de necesar in construirea unei afaceri.

Pretul unei astfel de actiuni poate fi intre 0.2 – 1.5 euro/actiune, in functie de actiunea dorita.

Detalii: email: sales@zibo.ro
tel. 0741 942.676

b) Actiuni directe de promovare a vanzarii sau vanzare directa. Pentru aceste actiuni utilizatorii NU vor primi zibari, realizandu-se in acest fel o acuratete a raspunsurilor primite. Utilizatorii vor realiza aceste actiuni doar daca isi vor dori produsele promovate. Acestea pot fi:
1. descarcare voucher (cupon de reducere)
2. lansare formular de comanda
3. butoane interactive, gen “gaseste comoara”

Ex: – cauta cuvantul magic care iti poate aduce (cadou, reducere, etc.) din partea brandului
– profita de oferta zilei (nr. limitat sau nr. de produse) dand click pe (cuvant, foto, video)
– da click AICI si intri automat in tombola organizata de ………… unde poti castiga …….

Pentru aceste tipuri de actiuni se poate opta atat pentru plata procentuala, cat si pret per actiune.

Important! Pentru a beneficia de actiuni de tip b), este obligatoriu desfasurarea de actiuni de tip a) pentru construirea traficului pe pagina de prezentare.

Pentru detalii si in special pentru negociere, contactati-ne ACUM pe adresa sales@zibo.ro si la nr. de telefon 0741.942.676.

Este adevarat ca unele din aceste actiuni sunt in faza de testare, ba chiar la unele dintre ele inca mai este de lucru, insa posibilitatile de dezvoltare sunt nelimitate. Reducerea costurilor cu promovarea si vanzarea este semnificativa.

Voi incerca sa iau actiunile pe rand pentru a explica beneficiile obtinute de catre antreprenorii care se promoveaza pe zibo.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: